Arrangementen

Een losse escaperoom spelen kan altijd. Maar al eens gedacht om er een complete avond uit van te maken? Breidt de Wijn escaperoom uit met een heerlijk diner of een borrelplank. En direct online te reserveren, want gemak dient de mens.Zijn deze arrangementen niet wat u zoekt, neem contact met ons op en we denken graag net u mee in mogelijkheden.

Wijn Escape Deluxe

 

 

Na de ontvangst met een heerlijk glas huiswijn is het tijd om te ontsnappen. Bij onze escaperooms ben je niet alleen bezig met ontsnappen, je leert wat over de wijnen, je proeft verschillende wijnen en ondertussen tikt de tijd om te ontsnappen door… Kraak jij de kluis van de lekkere fles wijn? Dan is deze uiteraard voor jullie!

Sluit af met een lekkere saté of heerlijke schnitzel met frietjes in de beachclub. Even zomers genieten, ook al regent het of is het midden in de winter.

Lekker onbezorgd genieten, enkel de consumpties die ter plaatse worden genuttigd worden nog gefactureerd, deze vallen niet onder dit arrangement.

Boek dit arrangement nu voor 42,95 per persoon

Wijn Escape Borrelplank

 

Begin de avond (of sluit er mee af) met een heerlijk glas huiswijn. Ontsnap uit onze wijn escaperoom en borrel in de beachclub nog even na met elkaar onder het genot van een heerlijke borrelplank met gevarieerd aanbod. Denk aan olijven, kaasblokjes, een warm hapje en meer. Wat er ook op de borrelplank ligt wij zorgen voor een gevarieerd aanbod met voor iedereen wat wils.

De Wijn escape met borrelplank reserveer je voor € 34,95 per persoon. Hierbij zitten geen verdere consumpties inbegrepen.